dunkerjev spletni kotiček

... www.anze.eu ...

Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.

Podarimo.si

3. 4. 2007

Pred kratkim sva s prijateljem prišla na – po najinem skromnem mnenju – res dobro idejo, ki je v Sloveniji ni še nihče realiziral … Tooorej:

Ponosno oznanjam, da je luč sveta ugledal prvi slovenski daritveni oglasnik Podarimo.si. Če bi radi pomagali tistim, ki v življenju nimajo takšne sreče kakor vi, jim podarite stvari, ki jih ne potrebujete več!

Spletna stran se zaenkrat več kot lepo razvija, že v prvih petih dneh jo je (ob prijazni pomoči podjetja Najdi.si) obiskalo 7’061 radovednežev, vseh ogledov v teh petih dneh je bilo kar 82’365. Tudi po začetnem navalu se stvari lepo odvijajo, sponzorji so pripravljeni sodelovati (za kar sva jim nadvse hvaležna), ljudje obilno podarjajo razne stvari (Slovenci smo očitno vendarle dobri ljudje, poglejte si, kaj vse se podarja!), sodelujeva pa tudi s Karitasom, ki bo preko oglasnika iskal stvari za tiste, ki so dobrote najbolj potrebni. Tako nam je uspelo, da je od junija dalje število ogledov vsak mesec preseglo magično številko 1’000’000. To je pa že kar lep uspeh, ne? 🙂

Torej, če vas stvar zanima – in imate mogoče še celo kaj za podariti – KLIK.

Moj prispevek: 2% dizajna, 100% kode. 🙂

 

 
Business Broker