dunkerjev spletni kotiček

... www.anze.eu ...

Always remember you're unique, just like everyone else.

(Don’t) SKIP 2009

31. 1. 2009

V četrtek po hudo akademskem izpitu sem si vzel spet nekaj časa za podjetništvo in se odpravil na konferenco SKIP o semenskem kapitalu in podjetništvu, ki so jo organizirali Poslovni angeli Slovenije in Ljubljanski univezitetni inkubator.

V stavbi Slovenijalesa so nas posedli za dobrih 5 ur, nam dali jesti, piti, in smo se nasploh fino imeli. 😀 Program je bil odličen (clickety click), gostje pa zelo zabavna druščina, ki se ji je videlo, da ve, o čem govori. Tako smo poslušali o pridobivanju investicij od poslovnih angelov, od skladov tveganega kapitala, o ustanavljanju podjetja, o pripravi poslovnega načrta, … in nasploh o tem, kako postati Google No. 2. 😀

Sledi pa še par fotkic s same prireditve, kvaliteta je bolj uboga, ampak namen je tisti, ki šteje … ne?! 😉

Bik v sprejemnici Slovenijalesa Uvodni nagovor Blaža Kosa Niko Slavnič z IEDC Bled

Dejan Romih, MountVacation Roman Ferenčak, Ocean Orchids Okrogla miza

Podarimo v Indirektu

7. 1. 2009

Po malenkost daljšem premoru (ja, prazniki so daleč prenaporni, da bi človek še pisal po blogu, uf! 😉 ), spet en kratek mini zapis.

Podarimo.si je namreč sklenil pogodbo z Indirektom, po kateri bo kratka predstavitev zanimivih oglasov z daritvenega oglasnika prisotna v vsaki izdaji Indirekta vsaj tja do konca junija ’09. In kako to izgleda v praksi? Voilá:

Podarimo.si v Indirektu

 

 
Business Broker